Concept_logo_Vocal_Group_Joy
HomePageJoy

Homepage Joy

Vriendenpakket Vocal Group Joy 2021

Download hier deze webpagina als
PDF-bestand

Vriend van Joy

In de loop van de jaren hebben wij, VOCAL GROUP JOY VENLO, het aantal bezoekers van onze concerten zien groeien. Joy zoekt steeds nieuwe uitdagingen. Ook maakt Joy veel werk van de promotie van de zangcultuur. D.m.v. workshops, meezingprogramma’s en organiseren van evenementen als b.v. “Venlo verenigt in Joy, Inspiration en Harmony”, waar verschillende verenigingen aan meewerken. Ons alternatief voor de Ouverture en bedoelt als opening van het culturele seizoen. Daarnaast geeft Joy iedere 1,5 jaar een themaconcert. In 2019 was dat “Rhythm” met veel Afrikaanse muziek en muziek die daarop is ge´nspireerd. Eens in de vier jaar verzorgen wij een theaterprogramma. Het eerstvolgende theaterprogramma zal in 2022/23 plaatsvinden ter gelegenheid van ons 15-jarig jubileum. Dit alles kan alleen met uw steun. Word daarom ‘Vriend van Joy’ en steun ons met een jaarlijkse bijdrage van
€ 25, =

Wat krijgt u hiervoor terug?

Ieder jaar bieden we u een Vriendenpakket aan. Hoe ziet het Vriendenpakket 2021 eruit?

Op de eerste plaats een hartelijk ‘dank-je-wel’ van het hele koor.

  • U krijgt een gratis consumptie op onze leuke meezingworkshop: ‘Sing with Joy’, op dinsdag 6 april. De toegang is gratis.
  • U wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn op onze generale repetities van ons kerstconcert in 2021 op dinsdag 14 december.
    Zelf kunt u dan eens beleven hoe dat er aan toe gaat. Beslist leuk om mee te maken. Het concert is op 16 december 2021.
  • U krijgt als ‘Vriend van JOY’ een consumptie aangeboden tijdens ons kerstconcert in 2021.
  • Bezoekt u Plantencentrum Velden, op een van de dagen dat Joy daar wafels bakt, ontvangt u een gratis wafel.
  • U mag gratis deelnemen aan onze workshop stemvorming op zaterdag 11 september 2021. Beslist een aanrader als u uw eigen talenten eens wilt beproeven of een extra impuls wilt voor uw stemgebruik.
  • Verder wordt u via email en onze site, www.vocalgroupjoyvenlo.nl, op de hoogte gehouden van onze concerten en andere activiteiten.

Wat vragen wij van U?
Wordt vriend van Joy door een e-mail met naam, adres en telefoonnummer te sturen naar monique.wienen@ziggo.nl o.v.v. ‘VRIENDEN VAN JOY 2021’ en door €25, - over te maken op reknr. NL78 ABNA 0429 9040 29 t.n.v. Vocal Group Joy o.v.v. ‘Vriend van Joy 2021’. We nemen dan per e-mail contact met u op en dragen zorg voor de verdere afwikkeling.

Wilt u geen vriend worden?(*)
Maar wilt U ons wel financieel ondersteunen met een bedrag naar keuze? Dat kan.
U stuurt een e-mailadres met uw naam, adres en telefoonnummer naar monique.wienen@ziggo.nl o.v.v. ‘PRIV╔-SPONSOR VAN JOY’ voor 2021. Maak tevens uw bijdrage over op reknr. NL78 ABNA 0429 9040 29 t.n.v. Vocal Group Joy o.v.v. ‘PrivÚsponsor 2021’.

(*)U komt in aanmerking voor ons mooie vriendenpakket bij een minimale bijdrage van Euro 25, =Ě

STEUN ONS OP WEG NAAR ONS 15 JARIG JUBILEUMCONCERT IN 2022/23.
U bent heel belangrijk voor ons!